Wat is BIAB?

BIAB (Builder In A Bottle) van het merk The Gelbottle is een flexibele en verstevigende gel. 
Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, waardoor je na 3 à 4 behandelingen (afhankelijk van de staat waarin je nagels waren) duidelijk gaat merken dat je eigen nagels steviger en gezonder worden. 
Het merk The Gelbottle is vegan, cruelty free en 10-free (bevat geen chemische stoffen!).
Met BIAB is de kans op scheuren zeer klein waardoor je nagels gezond, stevig en lang blijven!
BIAB is vooral geschikt voor mensen met broze, dunne nagels of nagelbijters want die kunnen na een aantal behandelingen weer een langer nagelbed krijgen. 
BIAB blijft 3 à 4 weken mooi zitten op de nagels, hierna laat je een nieuwe set plaatsen. 

Wat houdt een pedicure in?

Dit is een normale voetverzorging. Hierbij worden de nagels geknipt en gevijld, de nagelriemen proper gemaakt met de elektrische frees, de nagelplaat gepolijst, de eelt verwijderd met een steriel mesje indien nodig en de eeltrasp. Om af te sluiten worden de nagelriemen verzorgd met nagelriemolie en de voeten ingemasseerd met Gehwol voetcrème.

Wat houdt een medische pedicure in?

Hierbij wordt hetzelfde toegepast als bij een normale voetverzorging maar worden er kwaaltjes zoals likdoorns (eeltpit), overtollig eelt, kalknagels etc. Behandeld.

Deze behandeling is perfect voor mensen met diabetes.

Wat houdt een spa pedicure in?

Een spa pedicure is een iets luxueuzere pedicure. Hierbij worden de voeten eerst in een voetenbadje gezet en scrubben we ze met de footlogixx scrub die je voeten extra zacht maakt en de dode huidcellen verwijderd.  Hierna wordt de normale of medische voetverzorging toegepast en dit alles wordt afgesloten met een zalige voetmassage en voetreflexologie.